Ministar hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Županije Zapadnohercegovačke Mladen Begić primio je predstavnike širokobriješke Udruge dragovoljaca i veterana iz Domovinskog rata i prve ratne zapovjednike Prve dragovoljačke postrojbe protiv agresije na BiH ‘Poskok bojne’.

Predstavnik ratnih zapovjednika širokobriješke ‘Poskok bojne’ Mladen Ljubić upoznao je ministra Begića o dosadašnjim aktivnostima pripadnika ove postrojbe pri rješavanju statusa organizatora otpora agresiji na BiH i izrade Zakona o organizatorima otpora, te o činjenici kako je rekao Ljubić ‘da su prvi u obranu BiH stali pripadnici ‘Poskok bojne’.

 
Ministar Begić je istaknuo da će pružiti punu potporu nastojanjima pripadnika Prve dragovoljačke postrojbe protiv agresije na BiH ‘Poskok bojne’ u ostvarivanju njihovih prava.
 
Prvi ratni zapovjednici ‘Poskok bojne’ i predsjednik širokobriješke Udruge dragovoljaca i veterana iz Domovinskog rata Tomislav Čerkez izrazili su punu potporu Odjelu za branitelje HNS-a i ministru Begiću na svemu što su do sada učinili za branitelje, kao i u njihovom daljnjem radu.

 
 
Back to Top